ER-Medical, opgericht in 2002, is aanvankelijk begonnen met de vertegenwoordiging van de firma ReDis GmbH (hersterilisatie duurzame disposables). Meerdere Nederlandse ziekenhuizen en klinieken hebben een aantal jaren gebruik gemaakt van deze service en daarmee aanzienlijke kosten bespaard. Inmiddels bieden wij deze service niet langer aan, maar hebben wij ons gefocused en gespecialiseerd op de verkoop van een groot assortiment producten voor ziekenhuizen en klinieken in de Benelux en Duitsland. 

Inmiddels genieten wij het vertrouwen van diverse fabrikanten, zowel nationaal alsook internationaal en kunnen wij diverse producten leveren voor verschillende specialismen. Onze visie en ons streven is nog steeds gebaseerd om kostenbesparing voor uw gezondheidsinstelling te realiseren, zonder daarbij de kwaliteit en service uit het oog te verliezen.

Een van onze recente aanwinsten is de AlaxoStent en AlaxoLito, producten welke worden toegepast bij Apneu/OSAS/snurken en neus gerelateerde aandoeningen.

Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen.